Rabia Teyze Sizlerle...

Rabia Teyze Sizlerle...

Bu sitenin kuruluş amacı Rabia Teyze’nin yıllarca biriktirmiş olduğu deneyimlerini paylaşmaktır. Ayrıca sizlerden gelen öneri ve destekler neticesinde yeni ufuklara ulaşmak en büyük arzumuzdur.

Rabiateyze.com’un yazılarını yazan kadro; estetisyenler, cilt bakımı öğretmenleri, İngilizce öğretmenleri, bilgisayar programcıları, radyo-TV-sinema yüksek lisans mezunları, istatistik ve analiz mühendisleri gibi uzmanların yanı sıra başta Antakya ve Karadeniz gibi yöresel yemek ustaları ile yün örücülüğü konusunda deneyimli isimlerden oluşmaktadır.

Bu sitede; yemek tarifleri, cilt bakımı ve güzellik püf noktaları, makyaj yöntemleri, günlük yaşamda kullanılan pratik ipuçları, sinema hakkında yazılar, öğrencilere yardımcı olmak amacıyla hazırlanan iletişim, İngilizce, İstatistik ve bilgisayar notları, rüya tabirleri gibi konular yer alacaktır.

Sitenin en önemli konu başlığı sizlerden gelen soruların cevaplanmasıdır. Sitedeki konulara yorum yazarak veya direkt kendi sorunlarınızı Rabia Teyze’ye ileterek gerekli yanıtları alabilirsiniz.

Sitemiz hepimize hayırlı olsun.

Rabia Teyze Sizlerle…



.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...